Om oss


Servicehjälten startades 2012 av Anna-Lena Isaksson som från början är utbildad installationselektriker men som redan under gymnasietiden jobbade extra på en städfirma. Efter några år som elektriker gav hon sig in i hemstädningsbranschen vilket resulterade i att hon startade eget 2012 med just fokus på högkvalitativ hemstädning. Under årens lopp har både hon och maken Jonas Isaksson lärt sig att putsa fönster vilken gjort att Servicehjälten kunnat erbjuda fönsterputs i allt större utsträcknings sen 2019.

Jonas är utbildad nätverkstekniker och en eldsjäl när det gäller teknik vilket gjorde att företaget började erbjuda hjälp med IT-tjänster under 2018. Då hjälpte Servicehjälten många av sina kunder med övergången från det analoga kabel-TV-nätet till det digitala och numera rör det sig ofta om att bygga ut Wi-fi nätverket i villan, installera om Mac/Windows-datorn eller komma igång med den nya tekniken där hemma.

Sedan 2011 har Jonas jobbat med att installera och reparera Electrolux-vitvaror och har successivt utbildats till servicetekniker för Electrolux-koncernens olika vitvaror. Det har gjort att Servicehjälten sedan 2019 kunnat hjälpa sina kunder med att laga till exempel den trasiga diskmaskinen.

Servicehjälten har även inlett ett samarbete med Electrolux Home-butiken i Karlstad och hjälper deras kunder med installation och service av vitvaror.


NYHET 2021

Senaste nytt är att teknikdelen av Servicehjälten fått eget namn: Hometech och egen hemsida: www.hometech.se 

Så från och med nu hänvisar vi dit när ni behöver hjälp med vitvaror eller övrig teknik där hemma


"Vår ambition har alltid varit att underlätta människors vardag och målet är att du ska kunna få hjälp med just det du behöver hjälp med. Vi tar hand om ert hem som vårt eget och vi strävar alltid efter punktlighet och god kommunikation"